9 Ноември, 2020 17:56 1 931 1

Рой Кийн: Кайл Уокър е идиот и е пълна катастрофа!

  • кийн-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • катастрофа-
  • идиот-
  • уокър-
  • критика

Легендата на Манчестър Юнайтед съсипа от критики защитника на Манчестър Сити

Рой Кийн: Кайл Уокър е идиот и е пълна катастрофа! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, който в момента работи като анализатор в "Скай спортс", даде брутална оценка за представянето на Кайл Уокър в дербито срещу Ливърпул (1:1). Десният бек на Манчестър Сити направи дузпа в самото начало, след като фаулира Садио Мане с непохватно действие.

Запитан как нападателят на Ливърпул е успял да спечели дузпата, Кийн отговори: "Защото бе срещу идиот. Кайл Уокър... за когото хората казват, че играел добре. Не мисля така. Това момче е на 30 години и е английски национал. Той е катастрофа. Продължава да прави такива грешки и съвсем правилно бе наказан за това".

Кайл Уокър бе извън националния отбор в продължение на няколко месеца, след като Гарет Саутгейт се бе заканил, че повече няма да му прати повиквателна, след като през април бранителят наруши изолацията, организирайки секс парти в дома си. Уокър все пак получи повиквателна през септември, но в първия мач след завръщането си бе изгонен, след като си изработи червен картон срещу Исландия.

Дузпата срещу Ливърпул бе втора за Кайл Уокър в последните му три мача за Сити.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Четник

    6 1 Отговор
    Вчера за пръв път чух Боби Борисов от Диема да се напиня да говори английски с почти кокни звучене.Та покрай Кайл Уокър се сетих и за Бобито,станаха двама ид*оти.