Last news in Fakti

13 Ноември, 2012 13:42 912 2

Родайега: Уча се от Бербатов

  • родайега-
  • бербатов-
  • нападател-
  • фулъм-
  • футболист-
  • колумбиец

Нападателят на Фулъм Уго Родайега призна, че се учи от играта на Димитър Бербатов и е убеден, че двамата ще създадат успешен тандем в нападение.

"Берба е много важен за нас, независимо дали е на, или не на терена", каза колумбиецът, цитиран от goal.com.

"Той е много спокоен, интелигентен. Когато говори, винаги в думите му звучи здрав разум. Научих много от него и смятам, че можем да станем една много успешна нападателна двойка", коментира Родайега.

Той разкрива и причините да избере Фулъм пред офертите извън Англия. Колумбиецът играеше за Уигън преди да се присъедини към "котиджърс".

"В Уигън целите бяха да не изпаднем. Фулъм е много сериозен отбор и аз усетих разликата в амбициите скоро след пристигането си. Моите лични цели са да се преборим първо за участие в Лига Европа, а след това, защо не, и за Шампионската лига. Вървим добре в Премиър лийг, разполагаме с качествени играчи, които споделят амбицията да играем в Европа", завърши Родайега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хана

    0 0 Отговор
    Горкият, Бербатов е един мухлъо по характер, какво може да се научи от него! Без да се инресувам от футбол изобщо то това е очевидно за всеки. И изобщо какво толкова се прекланяте пред разни ритни топковци, това ли е елита на българските мъже_ Има умни и интелигентни хора.
  • 2 знаещ

    0 0 Отговор
    хана, наистина има умни и интелигентни хора, но за съжаление, трябва да ти съобщя факта, че ти не си от тях.
    Всеки, който прочете глупостите ти ще го потвърди.
    Колкото до Бербатов съм горд, че има такива българи все още, които да прославят Родината ни. Всеки, който се чувства българин ще се трогне винаги, когато говорят хубави неща за някой наш сънародник в чужбина. Само глупаците ще злобеят и завиждат на успехите на другите, давейки се с собствената си некадърност и невежество.