Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 17:56 1 682 1

Заразен с коронавирус игра цял мач срещу Англия

  • коронавирус-
  • контрола-
  • ейре-
  • англия-
  • национален отбор-
  • брауни

Алън Брауни е дал положителна проба за COVID-19 веднага след края на контролата

Заразен с коронавирус игра цял мач срещу Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на националния отбор на Република Ирландия Алън Брауни е дал положителна проба за коронавирус, съобщи Ирландската футболна асоциация. 25-годишният халф на Престън Норт Енд игра пълни 90 минути при поражението с 0:3 от Англия в четвъртък в контрола. Сигурно е, че той отпада за предстоящия мач срещу България.

Според Ирландската футболна асоциация Брауни не е имал близък контакт с никой от другите играчи и треньорския щаб. Освен това всички останали тестове за COVID-19 в отбора са отрицателни.

В неделя Ирландия гостува на Уелс в мач от Лигата на нациите, а три дни по-късно тимът на Стивън Кени приема България в Дъблин.

Аналогичен случай имаше и в състава на Хърватия преди дни. Защитникът Домагой Вида изкара 45 минути срещу Турция, преди да бъде изваден от игра, след като по време на самия двубой стана ясно, че пробата му за коронавирус е положителна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.