Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 17:28 1 520 2

НБА ще стартира следващия сезон с публика

  • нба-
  • зрители-
  • публика-
  • сезон-
  • коронавирус

Между пет и десет отбора ще приемат зрители

НБА ще стартира следващия сезон с публика - 1
Снимка: БГНЕС

Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) ще започне следващия сезон на 22 декември с ограничен брой фенове в залите, съобщава The Athletic. Според информацията, между пет и десет отбора ще приемат зрители. НБА се завърна през лятото със силно ограничен балон, но това няма да влиза в плановете за следващия сезон, като всеки отбор ще играе в собствената си зала.

"Целта ни е да играем на домакинства и гостувания пред фенове. Имаме обаче да свършим много работа, за да бъде това възможно", каза комисионерът на НБА Адам Силвър още през септември. Той добави, че организацията ще се учи от НФЛ и МЛБ, които провеждат мачове пред лимитиран капацитет.

Според ESPN, Голдън Стейт вече е изготвил и предал план за домакинства пред близо 9000 зрители - 50 процента от капацитета на зала "Чейс Сентър" в Сан Франциско. Ръководството на Уориърс е готово да похарчи и 30 милиона долара за бързи тестове за фенове, служители и играчи. Торонто също е кандидат за домакинства пред фенове, въпреки че все още не е ясно дали на Раптърс изобщо ще им бъде позволено да играят в Канада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.