19 Ноември, 2020 18:45 1 864 1

Боатенг: Бях шокиран, когато разбрах, че Байерн Мюнхен няма да поднови договора ми

  • байерн мюнхен-
  • шок-
  • удължаване-
  • договор-
  • боатенг

"Трябваше да седна, преди да прочета новината", призна защитникът

Боатенг: Бях шокиран, когато разбрах, че Байерн Мюнхен няма да поднови договора ми - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Байерн Мюнхен Жером Боатенг говори за потенциалното си напускане на клуба в края на сезон 2020/21 г. Тогава той ще бъде свободен агент, след като засега клубът няма намерение да му предлага нов договор.

"Аз съм от хората, които обичат да изучават нови градове, култури, да се запознават с нови хора - заяви той. - Не съм от тези, които обичат да стоят дълго време на някое място. Харесвам Париж, Лондон и много други градове в Европа. Моят договор? Бях изненадан от последните новини, че ще ме оставят да си тръгна. Трябваше да седна първо, преди да прочета новината, че договорът ми няма да бъде подновен. Сега обаче вече не се притеснявам. Винаги съм казвал, че искам да опитам нещо ново, да приема предизвикателство. В отлична форма съм и играх добре през последните няколко месеца. Така че аз мисля за себе си, моите съотборници и старши треньора. Сега искам да спечеля Бундеслигата. Когато му дойде времето, ще се разделим с Байерн. С гордост ще си спомням успешните си години в отбора. Малцина са успели да направят такава кариера. В същото време съм мотивиран и гледам към бъдещето с очакване на нови събития".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.