Last news in Fakti

16 Ноември, 2012 11:38 797 0

Рууни: Искам в Юнайтед още 10 години

  • рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • чарлтън-
  • рекорд-
  • гигс-
  • скоулс
Рууни: Искам в Юнайтед още 10 години - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Искам да играя още 10 години в Манчестър Юнайтед", пожела си нападателят Уейн Рууни, предаде БГНЕС. 27-годишният футболист иска да изравни головите рекорди на сър Боби Чарлтън както за Англия, така и за Юнайтед. С 49 попадения за страната си и 249 за отбора си, Боби Чарлтън е най-ефикасният нападател в историята на английския футбол, но Рууни не се страхува да опита с пренаписването на историята.

"Сър Боби държи и двата рекорда, така че това е страхотно предизвикателство. Човекът е легенда и има такова присъствие в отбора. Ако мога да счупя рекорда му в Юнайтед и дори в Англия... Уау! Това ще бъде огромна радост", заяви Рууни.

Той вече има 32 гола за Англия и 185 за Юнайтед, въпреки че попаденията му понамаляха след новата му роля на халф на "Олд Трафорд". Самият футболист се надява да има дълголетие да подобри постиженията на Чарлтън. "Искам да играя колкото е възможно повече и да споделям съблекалнята с хора като Райън Гигс и Пол Скоулс ме вдъхновява за това. Поне още 10 години в Юнайтед ще бъде нещо страхотно", каза още бившият играч на Евертън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА