21 Ноември, 2020 13:30 1 629 0

Срещата между Кротоне и Лацио може да не се проведе, заради "код червено" от природни бедствия

  • лацио-
  • кротоне-
  • природно бедствие-
  • дъжд-
  • отлагане-
  • код червено

В града от регион Калабрия е обявено бедствено положение

Срещата между Кротоне и Лацио може да не се проведе, заради "код червено" от природни бедствия  - 1
Снимка: WeSud News

Днес в 16:00ч. Кротоне трябва да посрещне Лацио на своя стадион в мач от 8-ия кръг на Серия А. Поради изключително лошо време обаче, срещата може и да не се проведе по план. В града от регион Калабрия е обявено бедствено положение от природни бедствия, а на местното население е забранено да излиза от домовете си. През цялата изминала нощ, в момента, а и в следващите часове дъждът и бурята се усилват.

Към този час срещата би трябвало да се изиграе, но се очаква кметът Винченцо Воче да помоли двата клуба да не излизат от хотелите си и срещата да бъде преиграна в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА