19 Ноември, 2012 12:05 1 416 0

Възобновиха първенството на София по бокс

  • бокс-
  • първенство-
  • софия
Възобновиха първенството на София по бокс - 1
Снимка: Ивендър Холифийлд, ЕПА/БГНЕС

След 20-годишно прекъсване бе възстановено първенството на София по бокс и заслугата за това е на новоизбрания президент на Столичния боксов съюз Иван Иванов.

В продължение на два дни в зала Диана се боксираха 154 боксьори от 14 столични клуба във всички възрастови групи: ученици, юноши - младша и старша възраст, мъже и жени. Бяха раздадени медали в 48 категории, а най-добре се представиха боксьорите на Левски София Запад с треньор легендарния бивш национал и медалист от световни първенства Пламен Янков и Сторм с треньор Йордан Митев.

"Радвам се, че София е отново боксов град, каза пред репортер на БТА президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински. Това го доказаха и тези около 350 запалянковци, които препълниха зала Диана и в един момент очаквахме да се срутят стените. С Иван Иванов имаме единомислие и работим в тясно сътрудничество за развитието на столичния бокс и се надявам това да даде резултати".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА