1 Декември, 2020 09:35 1 563 6

ЦСКА взе на проби африкански нападател

  • цска-
  • проби-
  • нападател-
  • африканец

Името му се пази в тайна, но се говори, че става въпрос за 24-годишен футболист

Африкански централен нападател кара пробен период в ЦСКА. Таранът тренира с отбора вече няколко дни, пише "Тема Спорт". Пристигнал е в София след мача на "червените" с Йънг Бойс в Лига Европа миналия четвъртък. Името му се пази в тайна, но се говори, че става въпрос за 24-годишен футболист.

Очаква се решението дали той ще остане и ще подпише договор с ЦСКА да бъде взето преди заминаването на отбора за Румъния за мача с ЧФР Клуж, който е в четвъртък от 22:00 часа.

Подходът част от набелязаните играчи да карат пробен период, преди да се прецени дали бъдещето им е свързано с клуба, е традиционен за старши треньора Бруно Акрапович, който го прилагаше и в Локомотив (Пловдив).

Днес футболистите, щабът и служителите на ЦСКА трябва да минат задължителните PCR тестове преди мача в Лига Европа в четвъртък. Наставникът на ЧФР Клуж Дан Петреску бе уволнен, а днес ще стане ясно кой ще води румънския шампион срещу "червените".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    4 1 Отговор
    Името му се пази в тайна , защото няма име. Сега го мислят! Те и без това си имат кръстник в отбора и нищо чудно нападателят да се казва:"7891011"
  • 2 Стойкас Стоилас

    5 5 Отговор
    Само когато излезем с единадесет чернокожи, тогава ще станем шампиони!
  • 3 Името е ясно

    9 0 Отговор
    Бмандгалогонго от Конго! Абе ЕЙЙЙ вие отбор ли ще правите,или зоопарк???? Докарайте и гепарди/бързи са/ не само туземци!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Името е ясно":

    Браво, много добре казано. Изкефи ме.
  • 5 предполагам

    1 1 Отговор
    Да позная ли ? Поредният "ариец" в ЦСКА , бял красив, с руса коса и сини очи , интелигентно излъчване на харвардски професор . От БХК трябва да се самосезират и изискат глоба на ЦСКА , само розови и бели играчи вземат , някой такъв по тъмен изобщо няма , и за цвят .
  • 6 Бай Стою касапина

    3 0 Отговор
    Сега като се позамислих, едно време е имало пазари за роби. Сега тия пазари са станали за футболисти. Купуват ги на килограм. И то не само в България. Интересно как не се оплакват, че това е расизъм. Ама как да се оплачат като повечето са куци коне, а и взимат по една торба пари.