3 Декември, 2020 18:57 1 714 3

Камбуров: Защо да се отказвам като вкарвам по 15-20 гола на сезон?

  • камбуров-
  • коронавирус-
  • отказване-
  • форма-
  • възраст-
  • цска 1948-
  • курьор-
  • голмайстор

"Показвам едно постоянство и това ме кара да продължавам", призна нападателят на ЦСКА 1948

Камбуров: Защо да се отказвам като вкарвам по 15-20 гола на сезон? - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров получи наградата за "Играч на месеца" за октомври. Той сподели, че резултатите на тима му до момента са перфектни, като единственият път, в който той и съотборниците му са били надиграни е при гостуването на Левски.

Камбуров също така допълни, че се чувства в много добро физическо състояние и не вижда причина да се отказва въпреки напредналата си футболна възраст.

"Благодаря за наградата. Значи съм се представил добре, макар да не знам в кои мачове съм участвал. Аз съм добре, но виждате, че от всеки отбор излизат заразени футболисти. Имаме два мача до края, така че трябва да ги изиграем максимално добре и да вземем максимум точки. Надявам се да нямаме момчета с коронавирус, но това не зависи от нас. След това почивка и се готвим за пролетта“.

Трябва да те води любовта към самата игра. Когато дойдох от Китай бях на 32 години, не виждам причина защо трябва да се отказвам като вкарвам по 15, 20 гола на сезон. Показвам едно постоянство и това ме кара да продължавам. Достигнал съм до този рекорд и да се откажа няма да ми отива. Ако знам, че след 5 мача ще го мина, ще знам кога да спра. Имам 8 гола, ако вкарам още толкова, ще имам 16. Сигурен съм, че освен Курьор, друг трудно ще вкара 16 гола в първенството. Не виждам защо трябва да спра веднага. Не казвам, че ще спра, но и не виждам защо да се отказвам".

"Аз съм реалист човек. Нашият отбор влиза за първи път в елита. Имаме опитни играчи, но и такива, които са играли само в "Б" група. Това не е оправдание. Резултатите ни са перфектни. Единственият мач, където ни надиграха, беше на "Герена". ЦСКА не ни надиграха, можехме и ние да бием. Справяме се доста добре, похвално е, че се налагат млади български футболисти".

"Няма как да има сантименти срещу Берое. Прекарах уникални три години само суперлативи за Стара Загора. Сега съм в друг отбор и трябва да си върша работата. Когато отиваш към края всяка тренировка ти е удоволствие, мачът – десерта. Като един локомотивец няма как да не се радвам на това 6:0. Беше хубава нощ, половин Пловдив е "черно-бял". Никога не се побеждавали Ботев с такъв резултат. Живот и здраве другият четвъртък трябва да се роди моят наследник", каза Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се отказвай

    2 3 Отговор
    Поне докато не изместиш Жеката на второ място!
  • 2 мнение

    2 2 Отговор
    И Жеков И Камбуров направиха голяма част от головете си в Берое. И заралии пазят най добри чувства към двамата.
  • 3 Алфа пръч

    10 0 Отговор
    щом тоя пенсионер може да вкара по 20-30 гола на сезон си направете сметка какво ниво е стигнал бг-футбола