Last news in Fakti

6 Декември, 2020 14:48 1 242 1

Тунчев: Треперихме до самия край

  • локомотив (пловдив)-
  • ботев (враца)-
  • 1:0-
  • александър тунчев

Победата за Локомотив (Пловдив) във Враца дойде наистина трудно

Тунчев: Треперихме до самия край - 1
Снимка: Локомотив (Пловдив)/АРХИВ

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев, изрази радостта си след победата на неговия тим при визитата на Ботев (Враца) с 1:0. Тунчев акцентира, че умората в отбора на „черно-белите” е сериозна и сега се радва, че ще има седем дни да възстанови отбора до мача със Славия.

„На днешния терен битката преобладаваше. Може би ние бяхме по-искащият победата отбор. Още първата част можехме да решим мача в наша полза. За наше нещастие, не успяхме да вкараме и треперихме до самия край”, започна Тунчев.

„Донякъде играта се дължи и на терена. Има и умора при нас, тъй като играят едни и същи футболисти и не можем да ротираме. През втората част не успяхме да създадем положения заради това. Ние работим ежедневно да се подобряваме и да изчистваме грешките. Другото нещо, което не ми хареса, е, че се върнахме в защита и тимът от Враца ни създаде напрежение. Последният мач е радващо, че е след 7-8 дни и ще се възстановим. Надявам се да зарадваме нашите фенове и президентът, за да завършим годината с победа”, завърши Александър Тунчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.