Last news in Fakti

9 Декември, 2020 05:14 1 996 2

Марио Балотели подписа договор с тима на Берлускони

  • балотели-
  • берлускони-
  • втородивизионен-
  • монца-
  • договор

Бившият италиански национал ще играе за втородивизионния Монца

Марио Балотели подписа договор с тима на Берлускони - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански национал Марио Балотели официално подписа с нов клуб и ще играе за втородивизионния Монца поне до края на сезона. Собственик на клуба от Серия „Б“ е бившият италиански премиер Силвио Берлускони, а директор там е друга легендарна личност на Милан – Адриано Галиани.

За последно 30-годишният скандален нападател носеше екипа на Бреша, но напусна тима миналото лято. В своята кариера Балотели е играл още за Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул, Ница и Олимпик (Марсилия). Нападателят има и 36 мача в италианския национален отбор.

Балотели имаше оферта и от Бразилия, но избра да остане на Апенините, а в новия си тим ще е съотборник с друг бивш играч на „росонерите“ – Кевин-Принс Боатенг. Двамата ще помагат на Монца да спечели промоция за Серия „А“, въпреки че в момента тимът е на девето място със само три победи от 10 кръга.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гръндж

    0 0 Отговор
    В Третодивизионния "Палацо Третокалепортокале" трябва да играе. До края на кариерата си да играе този ,дето е с цвета на клавиатурата ми.