Last news in Fakti

8 Декември, 2020 12:48 1 413 0

Серхио Рамос иска 12 милиона евро, за да преподпише с Реал Мадрид

  • рамос-
  • реал мадрид-
  • настояване-
  • договор-
  • преподписване-
  • пари-
  • заплата

Капитанът на мадридчани настоява да преподпише за две години, като във всяка от тях иска да получава горепосочената сума

Серхио Рамос иска 12 милиона евро, за да преподпише с Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос още не е взел окончателно решение за бъдещето си. Договорът на испанския национал е до лятото, а на този етап двете страни не са стигнали до съгласие за удължаването му.

Според италианския журналист Фабрицио Романо, Рамос настоява да преподпише за две години, като във всяка от тях иска да получи по 12 млн. евро без данъците. Преговорите се водят директно между 34-годишния бранител и президента на кралския клуб Флорентино Перес.

Желанието на Рамос е да изведе като капитан Реал на обновения "Сантиаго Бернабеу". Стадионът трябва да е готов през 2022 или най-късно през 2023 година.

През настоящия сезон лидерът на "белите" има 8 мача и 2 гола в Ла Лига. Той лекуваше контузия, но вече е възстановен и ще бъде на линия за изключително важното домакинство на Борусия (Мьонхенгладбах) в сряда. Реал не трябва да губи, за да продължи напред в елиминациите на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА