Last news in Fakti

10 Декември, 2020 17:16 1 519 0

Манчестър Юнайтед вече не иска Пол Погба

  • манчестър юнайтед-
  • агент-
  • райола-
  • продажба-
  • трансфер-
  • желание-
  • погба

Чашата на търпението на "червените дяволи" преля след изблика на агента на французина - Мино Райола

Манчестър Юнайтед вече не иска Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Гневният изблик от преди няколко дни на Мино Райола към Манчестър Юнайтед е прелял чашата и затова от клубното ръководство са готови да се разделят със своята звезда Пол Погба, пише "Сън". Както е известно, топ агентът разкри, че футболистът е нещастен на "Олд Трафорд" и че е настъпил моментът той да си тръгне оттам.

От Юнайтед дълго време отказваха да се поддадат на извиването на ръце от страна на Райола и бяха непреклонни в намерението си да продадат 27-годишния халф. Според изданието обаче те вече били готови да приемат поражението и да позволят на рекордната си покупка да напусне. В клуба искали да си върнат инвестираните 105 млн. евро в него, но може да се наложи да свалят цената му до 55 млн. евро, за да му намерят купувач.

Самият Погба предпочитал да се върне в Ювентус, откъдето беше привлечен през 2016 година. Италианският шампион би приветствал халфа обратно, но въпросът е дали разполага с нужните за това пари. През лятото на 2019 г. Реал Мадрид проявявал силен интерес към 27-годишния играч, но отказал да плати тогавашната му цена от 200 млн. евро. По същото време мениджърът Оле Гунар Солскяер, след като вече се беше разделил с Ромелу Лукаку и Алексис Санчес, бил готов същото да се случи и с френския национал. Условието му било получените от трансфера пари да бъдат реинвестирани в нови попълнения. До продажба на играча обаче не се стигна. Договорът на Погба с "червените дяволи" е до лятото на 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА