14 Декември, 2020 05:15 1 364 0

Погба: Бъдещето е далеч!

  • погба-
  • бъдеще-
  • трансфер-
  • договор-
  • манчестър юнайтед-
  • социални мрежи-
  • райола

"Всичко между мен и клуба е ясно и това никога няма да се промени", написа в социалните мрежи халфът на Манчестър Юнайтед

Погба: Бъдещето е далеч! - 1
Снимка: БГНЕС

Френският халф на Манчестър Юнайтед Пол Погба излезе с ново послание към клуба, феновете и своите съотборници. Французинът написа в личната си страница в “Инстаграм”, че бъдещето е далечно, правейки намек, че все пак нещата могат да вземат някакъв обрат занапред, но въпреки всичко към момента той е обвързан на 1000% с тима и това е единственото, което има значение.

Това идва само няколко дни след новата порция изказвания на неговия агент Мино Райола, който в интервю за “Туторпорт” заяви директно, че французинът не е щастлив от “Олд Трафорд” и времето му в Манчестър е приключило. Това породи вълна от коментари срещу Погба, докато Оле Гунар Солскяер отказа да взима отношение към изказванията на Райола.

“Винаги съм се борил и винаги ще се боря за Манчестър Юнайтед, съотборниците ми и феновете. Бла, бла - няма значение. Бъдещето е далеч, единствено днес има значение и аз съм 1000% замесен! Винаги сме силни заедно. Всичко между мен и клуба е ясно и това никога няма да се промени. Когато не знаеш какво се случва вътре в клуба, недей да говориш,” написа френският полузащитник. След това той завършва с тагове гласящи - говори истината или замълчи, Юнайтед, говори на ръката.

Погба бе титуляр и прекара на терена 90 минути в дербито на Манчестър между Юнайтед и Сити, което завърши наравно 0:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА