Last news in Fakti

15 Декември, 2020 15:55 1 455 5

Ето 10-те най-добри удара на Григор Димитров за 2020-та година (ВИДЕО)

  • димитров-
  • компилация-
  • удари-
  • 2020 г.-
  • видео

Tennis TV реши да зарадва почитателите на първата ни ракета, като подготви компилация от десетте му най-добри изпълнения от изминалия сезон

Ето 10-те най-добри удара на Григор Димитров за 2020-та година (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров напълно заслужено има репутацията на един от най-атлетичните и технични играчи в мъжкия тенис през последните години. Българинът не спира да изумява както фенове, така и експерти със своите изпълнения на корта, които редовно му печелят място в най-различни класации.

Tennis TV реши да зарадва почитателите на първата ни ракета, като подготви компилация от десетте му най-добри изпълнения от изминалия сезон. В нея влизат моменти както от турнирите в началото на годината, така и от тези след подновяването на тура след паузата заради COVID-19 – красноречиво доказателство, че Димитров успя да поддържа много добро ниво през целия сезон въпреки нелекото си боледуване от коронавируса през лятото, пише "tenniskafe.com".

Димитров определено може да бъде доволен от представянето си през 2020 г. През февруари той достигна до полуфинал на турнира в Акапулко, където загуби от Рафаел Надал. След като отпадна във вторите кръгове на Мастърса на Синсинати и US Open българинът изигра много добър сезон на клей. Димитров се класира на четвъртфинал на Мастърса в Рим, а след това за пръв път в кариерата си достигна до осминафинал на Ролан Гарос.

Годината за първата ни ракета приключи с полуфинал в Антверпен и четвъртфинал във Виена, където получи контузия в глезена и това сложи край на сезона му. Тези резултати позволиха на Димитров за пети пореден път да завърши годината в Топ 20 на ранглистата, достигайки до 19-ата позиция.

Вижте най-доброто от Григор Димитров за 2020:


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пуснете

    3 0 Отговор
    10 най добри удара на Кобрата...

    Коментиран от #3

  • 2 Мнение

    1 4 Отговор
    Късметлия - Техничар! 👍🏼
  • 3 антрашпиц

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пуснете":

    Или десетте най-д5874.обри "помитания на ринга"...
  • 4 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Григор за тая година има само един добър удар-новото гадже...
  • 5 Чи-Ба

    4 2 Отговор
    И този Григор е същият като Пулев, само го бият и после се прави на велик, пред бедните умарлушени феновете как играл колко издържал до къде сТиГнал колко пара имал кая евал.Ако му се каже че не се е представил добре, веднага почват да ти убесняват колко са велики и че никой няма да стигне техните не надминати УЧАСТИЯ!😂