Last news in Fakti

15 Декември, 2020 17:45 1 769 0

ЦСКА 1948 се разделя с една от звездите си

  • гущеров-
  • оферти-
  • напускане-
  • цска 1948-
  • чехия-
  • полша

Андон Гущеров е информирал "червените", че има две оферти от Полша и Чехия

ЦСКА 1948 се разделя с една от звездите си - 1
Снимка: bg.cska1948.bg

ЦСКА 1948 ще се раздели с Андон Гущеров, пише "Sportal.bg". Футболистът е информирал "червените", че има две оферти от Полша и Чехия, а ръководството е заявило, че няма да му прави спънки и ще го пусне без трансферна сума.

Гущеров бе с основна заслуга за първото място на ЦСКА 1948 във Втора лига през миналия сезон, печелейки голмайсторския приз в първенството. През настоящата кампания в efbet Лига той е предимно резерва, за което повлия и контузията му в началото на шампионата.

Другият футболист, който със сигурност си тръгва от клуба, е Даниел Младенов. Крилото бе привлечен от Етър и записа няколко силни мача, но в края на сезона загуби титулярното си място.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА