Last news in Fakti

15 Декември, 2020 20:33 1 894 0

Биелса: Повече няма да издавам титулярната си 11-торка

  • биелса-
  • лийдс юнайтед-
  • издаване-
  • титуляри-
  • уест хем-
  • мойс

"Би било неправилно, ако смятаме, че познаването на 11-те на противника ви дава важно предимство, но ще спра да го правя, за да няма негативни реакции", заяви наставникът на Лийдс

Биелса: Повече няма да издавам титулярната си 11-торка - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Лийдс Марсело Биелса заяви, че повече няма да обявява предварително кои играчи ще бъдат в стартовия му състав, след като решението му да назове отбора си два дни преди мача от миналата седмица предизвика "обратна реакция". Миналата сряда Билса беше попитан дали ще остави Уест Хем (1:2) да гадае коя ще бъде централната двойка защитници. Аржентинецът разкри истината на този въпрос и продължи да изброява целия си състав за мача, който се проведе в петък.

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс каза, че Билса може да блъфира, но аржентинецът отговори, че това не е хитрост. "Би било неправилно, ако смятаме, че познаването на 11-те на противника ви дава важно предимство. За мен това не ви дава важно предимство.

Така че отсега нататък и за да избегна всяка реакция, няма да продължа да давам отговори за играчите, които могат или които не могат да играят през уикенда", заяви Биелса. Лийдс е 14-и с 14 точки от 12 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА