Last news in Fakti

18 Декември, 2020 17:56 977 0

Агентът на Погба е вече в Италия - ще преговаря с Ювентус

  • погба-
  • ювентус-
  • агент-
  • райола-
  • преговори-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Медиите на Ботуша съобщават, че Юве може да се опита да привлече полузащитника още през януарския прозорец

Агентът на Погба е вече в Италия - ще преговаря с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете за евентуален трансфер на Пол Погба в Ювентус се засилват, след като агентът на полузащитника Мино Райола бе забелязан в Торино. Италианските медии веднага започнаха със спекулациите, като според тях импресариото е в града, за да се срещне с шефовете на "старата госпожа" и да обсъдят евентуалното преминаване на френския национал на "Алианц Стейдиъм".

Както е известно Райола заяви в интервю, че клиентът му не е щастлив в Манчестър Юнайтед и е дошло времето за него да смени обстановката. Той дори намекна, че Погба може да се завърне в Ювентус, където игра в продължение на 4 години.

Медиите на Ботуша съобщават, че Юве може да се опита да привлече полузащитника още през януарския прозорец, но за тази цел трябва да продаде някои футболисти. Освен това италианският клуб ще трябва да склони Погба да намали сериозно заплатата си. Съществува и вариант той да бъде привлечен под наем с опция за закупуване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА