Last news in Fakti

22 Декември, 2020 01:00 1 712 3

Търпението на Дженоа към Маран приключи

  • дженоа-
  • уволнение-
  • маран-
  • балардини-
  • търпение

Ръководството на "грифоните" уволни треньора

Търпението на Дженоа към Маран приключи  - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на италианския Дженоа - Енрике Прециози, уволни Роландо Маран от поста старши треньор на тима и иска да назначи за негов заместник Давиде Балардини, съобщават медиите в Италия. Това би бил четвърти престой на Балардини начело на Дженоа.

Вчера “грифоните” записаха нова загуба на сметката си, този път с 0:2 от Беневенто, което е накарало чашата да прелее и ръководството на клуба да вземе крайното решение.

В момента Дженоа се намира на предпоследно място в класирането с едва 7 точки след изиграването на 13 кръга в Серия А, като през настоящия сезон отборът успя да запише само една победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    2 0 Отговор
    ‼Вход само за бели‼- това било расизъм 🤔 А ‼ Вход само за ваксинирини‼- това ще бъде новото нормално🤔 ‼
  • 2 БАЙ Х@Й

    2 0 Отговор
    ‼Въпроси които никой не задава и на които никой не отговаря: 1.) Защо придобилите ЕСТЕСТВЕН имунитет ще трябва да се ваксинират за ИЗКУСТВЕН такъв ⁉️ 2.) Ваксинираните ще трябва ли пак да носят маски⁉️3.) Ако не , ще ги бележат ли като в миналото с една звезда ⁉️
  • 3 БАЙ Х@Й

    2 0 Отговор
    ‼4.) Как така ваксината за един грипен щам не предпазва от друг подобен, а тази предпазва ⁉️ 5.) Как и кога разработчиците на ваксината разбраха , че разработената преди появата на новия щам ваксина ще предпазва и от новопоявилия се щам ⁉️ 6.) Ще трябва ли нова ваксина при някоя нова мутация , например в САЩ ⁉️ 7.) Ваксинираните сега ще ТРЯБВА ли да се ваксинират догодина или те сами (като наркоманите) ще молят за нова доза ⁉️