Last news in Fakti

21 Декември, 2020 16:57 2 327 14

Вили Вуцов: Половината футболисти на Левски нямат място дори в "А" група

  • левски-
  • футболисти-
  • класа-
  • вуцов-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • съдия-
  • стоянович

"Съдията Никола Попов можеше да облече червена фланелка, за да може "армейците" да не са по-малко на терена", смята един от бившите наставници на Левски

Вили Вуцов: Половината футболисти на Левски нямат място дори в "А" група - 1
Снимка: БГНЕС

Един от бившите наставници на Левски - Велислав Вуцов, обяви пред БНТ, че половината играчи на сините не стават за efbet Лига. Треньорът не се изказа и ласкаво за съдията от мача с ЦСКА, допълвайки, че Попов е можело да сложи червена фланелка, за да не играе противникът с човек по-малко.

"Срещу ЦСКА, Левски игра най-доброто в този си вариант, а и ЦСКА са малко надценени. Който си е мислил, че "червените" ще натискат цял мач, за да вкарат 5 гола, се е лъгал. За тях най-важно за амбициите им бе да вземат трите точки. Левски не игра чак толкова лошо, колкото очакваха хората. Но моите представи за сините са съвсем различни. Все пак в последния месец се забелязва промяна.

На Славиша Стоянович ще му е трудничко, но е добър треньор, доказал се е. Той наследи отбор, който искаше да играе романтичен футбол, без да има футболисти за това. И всеки, който дойдеше на "Герена", биеше с лекота и си тръгваше.

Половината футболисти на Левски нямат място в А група, а другата половина... Има само трима-четирима, които са за този отбор. Райнов прави страхотно впечатление, Стаси Иванов, който си отива, както и близнаците Цоневи, Паулиньо... На другите качествата им не са за "Герена".

С финансовия ресурс за заплати Левски трябва да е трети, а не девети. Преди Славиша отборът играеше дивотии и щуротии. Срещу ЦСКА се видя, че може да се бори, но всичко в дербито опря до класа. Трансферната политика на Левски бе провал - първият привлечен бе Старокин, а първият освободен... Старокин. Е какво друго да кажеш за нея?

Никола Попов? Катастрофа! Направи груби грешки в полза на ЦСКА. Ако можеше да направи нещо повече, е да облече червена фланелка, за да може "армейците" да не са по-малко на терена", каза Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    22 5 Отговор
    Тоя пак излезе от нафталина.
  • 2 3,14К

    24 0 Отговор
    Вили е футболната версия на Тити. Всички релета са дали на късо. Тези футболисти се върнаха и така Герена успя да започне първенството, иначе трябваше да играят с юноши и сега да са последни.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    12 3 Отговор
    Глупости! Колко голови положения имаха за цял мач Подуяне, защо не даде червен картон на Паулиньо за откровена симулация /веднага го извадиха след това/, колко пъти надиграха 1:1 противника.... Един посредствен отбор, на който все странични фактори "виновни", че не могат да надиграят противника! Слаб и ЦСКА - срещу такива би трябвало да печелят с разлика...
  • 4 Великия син неудачник

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "3,14К":

    Абсолютно, тези двамата все едно ,една майка ги е раждала.Тотал щета нищо не става от тях! Като повечето кадри на лефски.
  • 5 Пената

    14 3 Отговор
    Тоя н@€к@дърник навремето баща му го уреди да играе в ,, Левски,, ама дърво може ли да рита топка ...После се проба някъде в провинцията и оттогава не е спрял да мрънка...
  • 6 запалянко

    11 0 Отговор
    То и на вили мястото не е между треньорите, ама другарчета - връзкарчета.
  • 7 Абе

    14 1 Отговор
    Вуце, и ти беше едно дърво като футболист и мааше по В-групите ама устата ти е голема да намираш кусури.
    Добре че беше баща ти за да те вземат у школата на Левски.
  • 8 Мимч

    3 0 Отговор
    Абе ,то кога е поливината с мед да ги намажеш,ама аз мисля,че трябват 12 нови и то добри за Левски,който може да стане с тях шампион,а сега на първо време носител на купата..
  • 9 PSG FR

    10 3 Отговор
    То самият отбор не е за А група.
  • 10 8888

    6 2 Отговор
    Трайси бе ,нито футболист беше а треньор още по-малко

    Коментиран от #11

  • 11 ххаха

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "8888":

    Ама дърпаше ушите на съдията :)))
  • 12 безпартиен

    0 0 Отговор
    Може да не стават,но пък мениджърите са си взели процентите от продажбата на "куци коне"!А дали и някои от тогавашните ръководства не е взел проценти от покупката?Всичко може да се провери,но липсва желание!
  • 13 ДПС подуене

    0 2 Отговор
    Овчеглавият Вуцов е прав.Той пръв заби пирона в ковчега на Подуенци.
  • 14 миш

    0 0 Отговор
    Кой те излъга,че има трима-четирима за Левски?Нито един не е за там,тия футбалери,които цитираш имат физика,като десетокласници и преди 30 години,немаше да играят и в Б група или е лъжа.Който е гледал истински футболисти и разбира от тази игра знае,че тези играчи не са за А-ГРУПА.А,кажи кога точно Левски е бил по-слаб за последните 100 години?Примерно ,ако за 10-15 години са похарчени 100 млн в Левски,може ли да ми обясните защо,като играем за купата на сламената шапка всяка година.ЕДНО НИЩО.