22 Декември, 2020 12:02 1 618 0

Сръбски футболист на Партизан отряза Лудогорец

  • зделар-
  • партизан-
  • отказ-
  • българия-
  • лудогорец-
  • оферта-
  • треньор-
  • йованович

Българският шампион изпратил оферта за Саша Зделар, но той не иска да идва в България

Сръбски футболист на Партизан отряза Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Лудогорец е направил оферта за сръбския национал Саша Зделар от Партизан, пише Telegraf.rs. Според информацията, 25-годишният халф за момента има по-голямо желание да играе в по-силно първенство, най-вече от Западна Европа.

За момента обаче предложения от там за капитана на Партизан липсват и той накрая може да се озове в Разград. Зделар, който започва кариерата си в ОФК Београд, е ставал шампион на Гърция с Олимпиакос. Играл е още и в испанския Майорка. От началото на 2018 г. е част от „черно-белите“ от Белград, с които два пъти печели купата на Сърбия.

Саша Зделар има три мача за националния отбор на родината си, а преди това е преминал през всички формации на „белите орли“ до 17, до 19, до 20 и до 21 г. С тима до 20 години става световен шампион през 2015 г.

Лудогорец прави опит да Иван Йованович за треньор, но има сериозна конкуренция . Както е известно, „орлите“ търсят чуждестранен специалист след раздялата с Павел Върба. 58-годишният сърбин в момента е свободен, след като през пролетта се раздели с националния отбор на ОАЕ. Йованович обаче е вариант да поеме представителния тим на Сърбия. Западните ни съседи търсят наследник на Любиша Тумбакович, който не успя да класира тима за Евро 2020 и договорът му не беше продължен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА