Last news in Fakti

22 Декември, 2020 12:56 1 463 1

АЕК подготвя оферта за Тодор Неделев

  • аек-
  • оферта-
  • ботев пловдив-
  • неделев-
  • трансфер

Гърците гласят халфа за заместник на звездата си Марко Ливая

АЕК подготвя оферта за Тодор Неделев - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцкият АЕК гласи звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев за заместник на своя голмайстор Марко Ливая. Договорът на хърватина изтича през лятото и се очаква тази зима той да бъде продаден, за да не си тръгне без пари. Медиите в Гърция спрягат именно родния национал за негов заместник.

Възможно е сделката да се осъществи още сега, тъй като и Неделев е с изтичащ контракт през лятото, а и според запознати не попадал в плановете на руския бъдещ собственик на "канарчетата". Преди година, а и през лятото халфът бе считан за сигурно ново попълнение на Трабзонспор, но до договор така и не се стигна.

През настоящия сезон АЕК не се представя особено сполучливо в шампионата. В момента тимът е четвърти с 23 точки, на 8 от лидера Олимпиакос.

Начело на отбора от Атина е италианецът Масимо Карера, а през есента "жълто-черните" участваха в групите на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не отива! Няма да го пускат да играе!

    2 0 Отговор
    Да се обади първо на Илиан Илиев! Той ще му каже за горчивия си опит с АЕК! Единствените бг футболисти които са играли в Гърция, и не са изживели гръцкия расизъм, са Т.Барзов, и М Деянов!