Last news in Fakti

22 Декември, 2020 17:03 2 957 11

Шефът на футболните съдии: Реферите се справиха безупречно с Вечното дерби

  • вечно дерби-
  • цска-
  • левски-
  • претенции-
  • спорни ситуации-
  • съдийство-
  • шеф-
  • стоичков

"Имаха много дискусионни, важни решения, които трябваше да вземат", заяви Костадин Стоичков

Шефът на футболните съдии: Реферите се справиха безупречно с Вечното дерби - 1
Снимка: БГНЕС

Реферът Никола Попов и неговите помощници са се справили безупречно с дербито ЦСКА - Левски. Това заяви днес шефът на съдийската комисия Костадин Стоичков, който беше наблюдател на мача.

Припомняме, че след срещата от Левски предявиха сериозни претенции към съдиите и по-конкретно за отсъдената дузпа в полза на червените, за която останаха съмнения, че е извън наказателното поле, както и за непоказан директен червен картон на Амос Юга през първото полувреме.

"Съдиите се справиха безупречно с този мач. Имаха много дискусионни, важни решения, които трябваше да вземат. И всичко важно го решиха конкретно. Моята крайна оценка е едно много добро съдийство за Левски - ЦСКА не само на главния съдия, но и на асистентите. Работата в екип беше на високо ниво. Браво и поздравления! Дано всички дербита минават по този начин.

Със сигурност на някой му се е искало нарушението да е отвън, но там ясно и точно се вижда, че контактът е точно на линията, коляното на нападателя е на линията. Както знаете, линията на наказателното поле е част от наказателното поле", заяви Стоичков.

От СК разкриха, че от началото на сезона 24 асистенти и главни съдии от efbet и Втора лига са получили наказания, но не обявиха техните имена.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    12 4 Отговор
    Е&@ ТИ И ТЕМЕРУТА. И ДУЗПАТАИ ОТ ВЪН И КАРТОНА СИ Е ЧИСТ. ЗА ТЕЗИ КОЙТО ПИШЕХА 8:0, 7:0 ДА ГО Д&&@Т. ЧАКАЙТЕ НА ПРОЛЕТ 4:05:1
    ЗА ЛЕВСКИ. ЛАКУМАТА ЛОВЕШКА
    ДЪНДА ЩЕ СИ ПРОДАДЕ ИГРАЧИТЕ И НА НОВО ОТБОРЧЕТО ОТ ЛОВЕЧ НА 3,4 МЯСТО.

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Пич,

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРЕН":

    Научи граматиката и тогава пиши.Излагаш се.

    Коментиран от #5

  • 3 Мим33

    15 3 Отговор
    Ами да,според вас е безупречно,защото подрязаха крилете на Левски ,които и без тях си бяха отрязани,но защо и те ,на умряло куче нож вадят....Много сте смешни и трагични...
  • 4 До Костадин Стопичков

    13 4 Отговор
    Пич,прегледай си очите. Първо тоя свири фалшива дузпа и как го видя че к.ра му е на чертата? Второ съдията свири три фала при които нямаше докосвания нито опасна игра. Трето какво ще кажеш за двойния аршин на мачовете с Лудогорец?
  • 5 ГЕРЕН

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пич,":

    За едно Лакомство се хвана. В бързината съм сгрешил. Или за ДЪНДА искаш да напиша ДУНДА ли???? Може би за дузпата и(е) от вън. ЗА ТОВА, ЧЕ СТОЙЧКОВ ГОВОРИ
    НЕ ИСТИНИ И СЕ ОПРАВДАВАТ КАТО УЧЕНИЧКА. НИЩО.
  • 6 Колю

    8 4 Отговор
    Излиза,че да душиш някой минута е безупречно.
  • 7 prorok

    9 5 Отговор
    Докато Домусчиев - Ганчев не бъдат изхвърлени от футбола,и не видим осъден рефер , България няма да има футбол При Живков имахме футбол, защото имаше юмрук във врата Българин от дума не взема Можете да пишете минуси колкото си искате,но футбол няма да видите ,без посочените мерки
  • 8 Емил Велев

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРЕН":

    За да се оправи Левски, трябва да разкарат всички връзкари, дори е по-добре да фалира и да сложи тире пак. Това даже няма да е за първи път, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти. И е бил със тире цели двайсет години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история.

    Коментиран от #10

  • 9 3,14К

    2 9 Отговор
    Никъде в правилника няма какво се осъжда при душене, това е в джудото. Има саморазправа и непристойно поведение. А дузпата трябваше да се пребие.Имаше червен картон за Юнга и за симулациите на Паулиньо.
  • 10 Левски 1914

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Емил Велев":

    ТИРЕТО го туриха на МЕНТЕТО от Микрето.

    Коментиран от #11

  • 11 Гларус

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Ааа и на Левски-Спартак го "туриха". Дже те са първото тире в родния футбол. Толкова много се гордяха с него че : "След промените от 10 ноември 1989 г. отборът връща името си Левски – Спартак" :))