Last news in Fakti

24 Декември, 2020 18:44 1 058 0

Италиански грандове и ПСЖ със сериозен интерес към Папу Гомес

  • псж-
  • интерес-
  • гомес-
  • аталанта-
  • трансфер

Сериозна опашка за подписа на атакуващия халф на Аталанта

Италиански грандове и ПСЖ със сериозен интерес към Папу Гомес  - 1
Снимка: БГНЕС

Ситуацията около атакуващия халф на Аталанта Алехандро Гомес привлече вниманието на италианските грандове, които се наредиха на опашка за подписа му. Аржентинецът е в конфликт с треньора на бергамаските Джан Пиеро Гасперини и е почти сигурно, че ще бъде продаден през януари, съобщава "Corriere della Sera".

Последните информации гласят, че от клуба ще застанат на страната на наставника и ще сложат 32-годишния футболист в трансферната листа. Твърди се, че от Аталанта са готови да се разделят с Гомес при скромната сума от 10 милиона евро.

В същото време почти всички италиански грандове са готови да изпратят оферти за Папу Гомес. Сред тях са Ювентус, Интер, Милан, Наполи и Лацио. Единственият чуждестранен отбор, който има желание да подпише с него е френският шампион Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА