4 Януари, 2021 11:45 1 553 1

Ивайло Петков отказа да коментира ситуацията с бъдещия нов собственик на Ботев Пловдив

  • петков-
  • зингаревич-
  • коментар-
  • отказ-
  • собственик-
  • ботев пловдив

"Абсолютно нищо не мога да кажа на този етап", заяви бившият спортен директор на Дунав и Левски

Ивайло Петков отказа да коментира ситуацията с бъдещия нов собственик на Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор на Дунав и Левски Ивайло Петков, който е човекът на руския милиардер Антон Зингаревич у нас, запази мълчание около сделката за Ботев (Пловдив).

"Не мога да коментирам темата. Абсолютно нищо не мога да кажа на този етап. Засега няма нищо. Стоя си вкъщи и почивам", бе лаконичният коментар на Петков пред "Тема Спорт".

Според запознати той е човекът, осъществил контакта между Зингаревич и "канарчетата". Именно Петков ще е един от силните хора в новата управа на клуба. На 6 януари Сдружение ПФК Ботев има свое събрание, а два дни по-късно е Общото събрание на клуба, на което трябва да се официализира влизането на Зингаревич. Той трябва да вземе 60% от акциите, които в момента са в Сдружението, което към днешна дата е мажоритарният собственик на клуба.

Около коледните празници станаха ясни исканията, при които руският бизнесмен би поел Ботев. Тогава за момент преговорите спряха и временно Зингаревич се бе отказал. После всичко бе възобновено, а той и сдружението излязоха с обща декларация за конфиденциалност и че докато няма нищо черно на бяло, коментари няма да се правят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    0 1 Отговор
    Не се коментира пране на кинти! И да не забравите, отчет чекмедже.