5 Януари, 2021 18:56 1 081 0

Нидерландски защитник хвана окото на Лудогорец

  • лукасен-
  • псв айндховен-
  • лудогорец-
  • трансфер

Българският шампион с интерес към футболиста на ПСВ Айндховен - Дерик Лукасен

Нидерландски защитник хвана окото на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландският защитник Дерик Лукасен е предложен на Лудогорец, информира „Тема Спорт“. 25-годишният футболист е собственост на ПСВ Айндховен, но от лятото на 2019 г. е под наем в Андерлехт.

Лукасен, който е с ганайски корени, не успява да се наложи в белгийския гранд и клубът не желае повече да разчита на него. Той има неуспешен престой като преотстъпен и в германския Херта. Бранителят е юноша на АЗ Алкмаар и е преминал през нидерландските национални формации до 18, до 19, до 20 и до 21 г.

Лудогорец разполага с петима играчи за позицията централен защитник – Козмин Моци, Драгош Григоре, Оливие Вердон, Жозуе Са и Георги Терзиев. Двамата румънци обаче са в напреднала футболна възраст – Моци е на 36 г., а Григоре е две години по-млад. Вердон пък е под наем от Алавес до края на сезона. Затова разградчани може да се възползват от опцията да привлекат Дерик Лукасен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА