6 Януари, 2021 18:33 1 480 8

Александър Томаш: Не съм доволен от ръководството на Етър

  • етър-
  • недоволство-
  • проблеми-
  • финанси-
  • организация-
  • цели-
  • томаш

"Клубът има организационни и финансови проблеми", смята наставникът на "виолетовите"

Александър Томаш: Не съм доволен от ръководството на Етър - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Етър Александър Томаш говори пред медиите на старта на зимната подготовка на "виолетовите". Томаш сподели разочарованието си от ръководството на търновци, както и какви футболисти ще подсилят тима за втория дял от шампионата.

"Новото е, че аз, екипът ми и футболистите вярваме. Ръководството - не съм доволен от него. Не че не съм доволен просто казах, че сега ще видя, от хората, които зависи дали искат Етър да се спаси. На този етап видях, че те разчитат спортно-технически повече на моя екип, отколкото на това, че те могат да свършат повече работа. Няма разногласия между нас

Етър има организационни и финансови проблеми. Убеден съм, че може да бъдат разрешени. Очаквам от хората, от които зависи, да направят нужното. Както на мен така и на екипа ми беше ясно за проблемите в Етър, но вярвам, че нещата могат да се подобрят. Ние се разделихме с шестима футболисти, защото аз и екипът ми взехме това решение. Ще вземем нови играчи. Привлякохме Симеон Мечев и Венелин Филипов. До края на деня чакаме чужденец и познато българско име", разкри Томаш.

"Към момента сме в подготвителен период, ако има оферта, която да удовлетвори клуба за Преслав, предполагам, че той ще замине.

Чакам национал на Панама плюс две имена, които до края на деня трябва да дойдат. Надява се, че ще се развият положително. Пътуват насам, но докато не ги видя не мога да ги обявя. Ситуацията е трудна, но за сметка на това лятото ще бъде много силно. Не съм силен в математиката, за да смятам точки, силен съм в сърцето. Спортно-технически ще изглеждаме по-добре.

Изцяло в България ще е подготовката. Стартираме днес ще бъдем до 18-и в Търново, ще завършим с контрола. След това отиваме на лагер. Там ще изиграем пет контроли и ще завършим с мач навън с ЦСКА 1948", каза още треньорът на търновци.

"Моето желание е всички нови футболисти да бяха тук днес. Затова започнах така и ви казах, че не съм доволен от ръководството. До края на тази седмица трябва да бъде изчистена една част от заплатите. Имат да получават една част от парите за октомври и ноември.

Не съм оптимист или песимист, а реалист. Знам, че ще бъде трудно, но както казах се надявам лятото да бъде сладко", завърши Томаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    1 0 Отговор
    Абе вярно ли е че Търново щяло да става село?

    Коментиран от #2

  • 2 Behemoth

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Не отговаряло на критериите за град...имало един квартал Пишмана и там било като жунгла..
  • 3 3,14К

    0 0 Отговор
    Томаш май се взе много насериозно. Да вземе да напише и той манифест за развитието и идентичността на клуба.
  • 4 Ицо

    1 1 Отговор
    Палячо, Търново отговаря на критериите за град от времето преди да е имало българи по тези земи! Ако историята и математиката не са ти силни черти, ще ти помогна - говорим за период от над 1500 години. А иначе има исторически сведения, че място е било населено още преди 6000 години. Така, че изстискай си пъпките и отивай да си лягаш!

    Коментиран от #5

  • 5 Behemoth

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ицо":

    На мен ли говориш ?Вие сега куманин или татар сте?Да не живееш на Пишмана у жунглата?Втора улица ще прокарвате ли?

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Behemoth

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ицо":

    Ти от Пишмана ли си?Там дето било жунгла!?

    Коментиран от #8

  • 8 Ицо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Behemoth":

    Не, не съм от Пишмана. Ама ти май си от Калтинец