Last news in Fakti

6 Януари, 2021 19:32 1 223 0

Ливърпул и Реал Мадрид искат резерва на Ювентус

  • демирал-
  • трансфер-
  • реал мадрид-
  • резерва-
  • ювентус-
  • ливърпул

Двата гранда следят ситуацията около Мерих Демирал

Ливърпул и Реал Мадрид искат резерва на Ювентус  - 1
Снимка: БГНЕС

Английският шампион Ливърпул следи изкъсо ситуацията със защитника на Ювентус Мерих Демирал, съобщава “Fanatik”. “Мърсисайдци” търсят усилено заместник на Върджил Ван Дайк, който е с контузия и ще отсъства още поне 5 месеца.

Турчинът пристигна в Торино през 2019 г. и е твърда резерва в състава на Андреа Пирло. Притеснението на Демирал е, че ще бъде изваден от състава на Турция за Европейското това лято, заради малкото игрово време, което получава. Именно поради тази причина той е съобщил на клуба, че би искал да разгледа предложения от други отбори.

От Ювентус са категорични, че няма да продадат 22-годишния бранител за по-малко от 50 милиона евро и няма да бъде пращан под наем.

Други топ отбори, които имат интерес към него са: Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Тотнъм и Лестър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА