Last news in Fakti

8 Януари, 2021 16:14 1 180 2

ЦСКА разкри срещу кои противници ще се изправи на лагера в Турция

  • цска-
  • лагер-
  • подготовка-
  • турция-
  • аланияспор-
  • контроли-
  • стал мелец

"Червените" ще изиграят три контроли на турска земя

ЦСКА разкри срещу кои противници ще се изправи на лагера в Турция - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА ще изиграе три контроли по време на първия подготвителен лагер, който се провежда в Турция. "Червените" започват срещу втория отбор на Аланияспор, а проверката е утре от 13.30 часа. На 13 януари (сряда) от 16.00 часа футболистите на Бруно Акрапович ще премерят сили с полския елитен Стал, а последната среща е насрочена за 17 януари, но без да се уточнява кой ще е противник.

"ЦСКА вече втори ден провежда тежки двуразови тренировки по време на зимната си подготовка в турския курорт Алания. Сутрин момчетата на Бруно Акрапович наблягат повече на физически упражнения, а следобед се изпълняват различни тактически задачи. Утре тимът ни ще изиграе и първата си контролна среща за тази година, а съперник е дублиращият отбор на Аланияспор. Мачът е с начален час 13:30 часа българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт, а студиото преди двубоя започва в 13:00 часа.

Втората контрола на ЦСКА в южната ни съседка е срещу новия отбор на Божидар Чорбаджийски - полския Стал Мелец и е насрочена за 13 януари (сряда), с начален час 16:00 часа българско време и също ще бъде излъчена в ефира на Диема. Датата на третия спаринг в Алания е 17 януари (неделя)", съобщават "червените".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбата

    3 1 Отговор
    ..и кой е третият противник ? Дублиращият отбор на келнерите от хотела може би ?
  • 2 Припок

    1 0 Отговор
    Играем контроли сьс слаби отбори.Лудогрец ще се срещне сьс отбори от групите на шамп лига Шахтьр Донецк Динамо Киев Зенит Марибор.