Last news in Fakti

10 Януари, 2021 16:28 1 159 4

Светослав Дяков: Балканският манталитет пречи на чуждестранните треньори в България

  • дяков-
  • треньори-
  • чужденци-
  • манталитет-
  • пречка-
  • лудогорец

"Бях разочарован от поведението на предишния треньор и екипа му", призна капитанът на Лудогорец

Светослав Дяков: Балканският манталитет пречи на чуждестранните треньори в България - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков направи интересно изказване относно чуждестранните наставници на "орлите" през годините. Опитният полузащитник се надява Валдас Дамбраускас да постигне успехи начело на отбора от Разград.

"Защо чуждестранните треньори не се задържат дълго начело на Лудогорец и какво им пречи? Може би им пречи манталитетът по нашия край, балканския край. Това е една от пречките, надяваме се с новия треньор нещата да потръгнат и Лудогорец да играе така, както всички са свикнали. Чувам, че новият треньор е възпитан и коректен човек. На терена ще се види - там се показва треньорът. Надяваме се да успеем.

Има какво да се коригира, играта в защита трябва да се коригира, допуснахме доста голове. Ако тръгнем да търсим причините, те не са малко. Може би и COVID-19 ни повлия, трябва да направим така, че да изглеждаме по-добре.

Бях разочарован от поведението на предишния треньор и екипа му, обичам да казвам нещата в очите, а не да ги научавам от медиите. Не обичам да се действа зад гърба, такъв човек съм.

Лудогорец винаги е уважавал своите конкуренти, но ако играем своята игра, няма все още отбор в България близо до нашето ниво", каза Дяков по БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марселиньо

    2 0 Отговор
    Браво Дяков, това така. На този Хари Потър му мажем ските и аде обратно в Европа. Тук ние решава. Решили Генчев треньор, че един от нас
  • 2 1234

    4 0 Отговор
    Дяков, на този скиор трябва до лятото да му скроите шапката. Както направихте с Херо.
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Когато България стана четвърта футболна сила в света, как не ни пречеше балканския манталитет? На калпавия ...... и хосмите му пречат.
  • 4 Бонговец

    1 0 Отговор
    Светльо , кажи САМО ЧИЧО ГОШО ! Ти си неговото откритие.