Last news in Fakti

5 Декември, 2012 12:00 758 0

Моуриньо: Искахме да сме първи, но не се получи

  • жозе моуриньо-
  • реал мадрид-
  • аякс

Наставникът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо не изглежда доволен от факта, че Кралският клуб  завърши на второ място в желязната група на Шампионската лига, въпреки разгромната победа над Аякс с 4:1 в последния мач.

"Не успяхме да финишираме първи и ще се наложи да играем срещу по-силен противник. Трябва да работим усилено до февруари, когато започва елиминационната фаза. Когато дойдох в Мадрид не бяхме процъфтяващ тим.

А сега имаме само една загуба от 18 мача. Миналата година счупихме рекорд за спечелени точки в груповата фаза. Сега обаче сме втори.

Искахме да бъдем първи, но не се получи. Пуснах Начо, защото Арбелоа бе наказан. Представи се добре. Хосе Родригес също бе на ниво, въпреки че е само на 17. Кайехон пък е пример за всички млади, защото винаги се представя добре".

"Бях ядосан на почивката. Разочарован съм от поведението на повечето играчи. Затова им казах да се стегнат. През второто полувреме бяхме малко по-добри. Все пак е хубаво, че завършихме трети и през пролетта ще играем в Лига Европа. Хората не очакваха това да се случи, като се има предвид кои бяха съперниците ни. Финалът е на "Амстердам Арена", точно на рождения ми ден. Какво повече мога да желая?”, заяви треньорът на Аякс - Де Бур.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА