Last news in Fakti

19 Януари, 2021 09:28 1 415 1

Стана ясно коя ще бъде следващата дестинация на Дейвид Алаба

  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Австриецът ще подсили Реал Мадрид

Стана ясно коя ще бъде следващата дестинация на Дейвид Алаба  - 1
Снимка: БГНЕС

Новият тим на Дейвид Алаба ще се казва Реал Мадрид, категоричен е Фабрицио Романо. Австриецът ще се присъедини към “белия балет” през лятото, когато вече ще е свободен агент.

Информациите твърдят, че преговорите между двете страни са минали изключително бързо и спокойно, защото Алаба винаги е мечтал да играе за Реал и не е искал да създава излишни спънки на испанското ръководство.

В близките седмици 28-годишният бранител ще пътува за Мадрид, където ще направи задължителните медицински прегледи и ще подпише своя предварителен договор с “кралете”. Той ще прибира по 12 млн. евро на сезон с бонусите.

Реал Мадрид успя да се пребори с конкуренцията на Ливърпул и ПСЖ, които също имаха огромно желание да привлекат австриеца в редиците си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    4 0 Отговор
    И този ли е австриец?!? Горкият чичко с мустачките, да стане и да си види родината...