19 Януари, 2021 13:58 941 0

Хуан Мата напуска Юнайтед - близо е до завръщане във Валенсия

  • мата-
  • валенсия-
  • завръщане-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • подновяване

Договорът на халфа най-вероятно няма да бъде подновен

Хуан Мата напуска Юнайтед - близо е до завръщане във Валенсия - 1
Снимка: БГНЕС

Хуан Мата може да се завърне във Валенсия от следващия сезон. Договорът на халфа с Манчестър Юнайтед изтича и той няма да го поднови. Все още не е ясно дали „червените дяволи“ ще се възползват от опцията за удължаването на контракта на играча с още 12 месеца. Според информациите в испанската преса, желанието на Мата е да се завърне във Валенсия, където да завърши кариерата си.

Манчестър Юнайтед привлече Мата през 2014 година от Челси за сумата от 37 милиона паунда. В последните сезони той все по-рядко намира място в титулярни състав, но въпреки това Оле Гунар Солскяер често отбелязва важното му присъствие в съблекалнята на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА