Last news in Fakti

20 Януари, 2021 12:56 2 360 8

Крушарски: За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, а направо съм бронирал портала

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • алмейда-
  • акрапович-
  • предателство-
  • национален отбор-
  • петров-
  • селекция-
  • пари-
  • финанси-
  • криза

"Това е предателство, не е напускане!", беснее собственикът на Локомотив Пловдив

Крушарски: За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, а направо съм бронирал портала - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви пред медиите, че Бруно Акрапович е извършил предателство спрямо клуба, когато е отишъл в ЦСКА в края на есенния дял от шампионата. Бизнесменът се зарече, че "червените" няма да имат Диниш Алмейда в своя състав.

"В нашия футбол няма колегиалност, няма отношение. Злобата трябва да е само на терена, циркът трябва да е извън терена. Ще вземат Алмейда - ще го вземат, ама няма да го вземат. Озлобяват човек да направи така, че да не го вземат. И ЦСКА няма да го вземе. Няма! Може да съм беден, но не съм прост. Иначе външният вид издава друго, но… Титлата ли? Аз съм ненаситен. Без колектива съм кръгла нула. Имаме цел и ще я гоним. Ще се борим, няма да оставяме нещата.

Вратата на Локомотив е затворен за тези, които са ни предали. Проблемите по света са едни и същи, те идват от несигурността, всеки мисли как да оцелее ден за ден. За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, не съм сложил катинар, а направо съм бронирал портала. Това е предателство, не е напускане! В края на полусезона - предателство", каза Крушарски.

"Ако ние в клубове не спрем да се дрънкаме и да си правим мръсотии един на друг, няма да стане. Нека се съберем и си ударим по един шамар, да се разберем кой за какво се бори. Иначе и Меси да дойде, и Марадона да дойде от оня свят, нищо няма да постигнем.

Хубаво е, че Ясен Петров е от Пловдив, но аз от Пловдив нямам много хубави впечатления. Нека моите колеги си седнат на г*за и да не определят кой да играе. Нека оставят човека да работи и да прави това, което смята за правилно. А не да се чуди какво ще му дойде на главата.

Всички викат, че не се месят, но се месят, естествено. Вие как мислите! Всеки иска да наложи някой, за да го продаде. Парите в световния футбол свършиха, навсякъде вървят надолу. Знаете ли колко клубове по света не си изпълняват месечните задължения. В България не сме още във времето на швейцарския часовник. Направете обаче една статистика колко клубове по света са швейцарски часовник", каза шефът на "смърфовете".

Бизнесменът призна, че има трудности с финансирането на клуба в условията на пандемия от коронавирус. Той се зарече, че ще помага на футбола, докато е жив. Крушарски обяви, че има проблем със стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“.

"Без база нищо не става, а ще трябват много пари. Всичко ще излезе над 12 милиона. Искам да стане за вчера, но се съобразявам и с джоба. Джобът отънява, с тая пандемия трудно се издържа. Не съм нито Мая Манолова, нито Христо Иванов, за да ми налитат спонсори. Никой не е дошъл да ми даде 2 лева, за всичко се оправям сам. Казал съм, че докато мога да държа, ще държа здраво. След това пак ще помагам, но ще държа обаче да се спазват правилата на играта, които сме договорили. Нямам нищо против, който и да дойде да помага, но не виждам желаещи. Това е защото всичко при нас е опорочено“, заяви Крушарски.

"Аз не съм публична личност, не ми дреме, че ме снимате и се показвам. Мен ме удовлетворява, когато в някое село се заговоря с обикновения човек за житието и битието. Моето село Говедарци е 1200 души, 700 от тях вече са от Локомотив - това е една кауза. Всеки трябва да се замисли как да кара трактора, за да може да докара повече реколта. Спортът трябва да възпитава, да изгражда хората. Във футбола ще съм, докогато е казал Свети Петър. Няма да спра да помагам. Задълженията на Локомотив се стопиха, клубът си върви по пътя, плаща си редовно задълженията към държавата. Локомотив дължи пари в момента пари само на Христо Крушарски. Тези пари сега ще ги превърна в акции и няма да има задължения. Когато направиш спектакъл и събудиш умрелия, тогава ще имаш успех", допълни бизнесменът.

"Нашите деца са доста глезени, те живеят на гърба на родителите си. Родителите ги правят лигльовци, а така няма да има нищо. Дори нашите възстановителни центрове за футболистите не са като хората. В Локомотив имаме един басейн, а в Аржентина имат камери, тангентори за юношите, това няма как да го пренесеш тук с магическа пръчка. Стадионът в Мендоса е бижу, което не знам как ще го видим скоро в България. "Алианц Арена" в Мюнхен вакса да яде пред него. Само можем да си мечтаем.“

"Като гледам парите ще свършат, а после какво правим?! Взехме 9 милиона за нашия стадион. Ние няма да имаме пари за цял стадион. Ботев взеха пари за цял стадион, нали?! В момента върви проектирането на стадиона, защото не бяхме на фазата на другите. Платих преди това пари за снимки, доста евтини ми излязоха, както и да е. Сега върви препроектиране. Оказа се, че всички стадиони в България са построени малко на една страна. За да не свети слънцето в очите на вратарите, стадионът трябва да се премести малко. Сега се питат ФИФА, УЕФА, да се измести малко теренът, за да може да получи стадионът категория 4. Ботев не знам как го правят с техния стадион, май си го строят така. Тази година ще изплатим докрай две трибуни,“ заяви собственикът на Локомотив (Пловдив).

"Ако Митко Илиев не беше женен, щях да го наградя с една девойка, но няма да му развалям семейството. Бих го наградил и тази година с "Футболист на годината" и с Купата на България. Преди три години той дойде и ми каза, че не иска да ходи повече никъде, поиска да се разберем. Човекът дава всичко за себе си и за колектива. Това признание му вдига летвата високо, сега трябва да защитава наградата си, бая зор ще види", завърши Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този е

    12 0 Отговор
    типичен ТКЗСар... Не му били дали лев. Не му налитали спонсори... (ако Божков не беше взел тиквата на мушка, вече щеше да е получил 12 милиона).

    Коментиран от #5

  • 2 Бруно

    9 3 Отговор
    Премествам го !
  • 3 ЦСКА

    11 3 Отговор
    На Крушарски му предлагаха Тонислав Йорданов плюс пари за Алмейда. Като не иска и е глупав лятото ще си тръгне сам! А за Тонислав е по-добре да бъде преотстъпен в Етър за заместник на Преслав. Във Велико Търново няма да има нужда от климатизация, защото е играл на Ивайло, а и при Томаш може само да израства като футболист. Да не говорим че Бербатов ще му е личен треньор!

    Коментиран от #6

  • 4 Мъдрият

    12 6 Отговор
    Крушата е чешит, но има и много истина в думите му.

    Харесва ми, че е мъжко момче - от тези, с които катосе разберете за нещо и си стиснете ръцете - това е много повече от всякви договори и гаранции!
  • 5 Онзи

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Този е":

    Научи първо от къде са парите/12милионна са при него но за стадиона а не за заплати/ но не стигат Тои не иска от дпс пари как-то сини и червени
  • 6 Левски 1914

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Цска го няма отиде в канализацията.
  • 7 8888

    2 0 Отговор
    Като нямаш пари и гащите от дупето ще ти вземат
  • 8 Клошарски

    4 7 Отговор
    го избива на чест и мъжка дума. Локото от Пд колкото и да се напъва си е Локо. Знам боли и да плачеш, но това е става дума за ЦСКА.