Last news in Fakti

22 Януари, 2021 18:46 1 427 0

Звездите на Манчестър Сити ще се преобличат в... бар

  • манчестър сити-
  • фа къп-
  • челтнъм-
  • съблекалня-
  • преобличане-
  • бар

Това ще се случи при гостуването на четвъртодивизионния Челтнъм за ФА Къп

Звездите на Манчестър Сити ще се преобличат в... бар - 1
Снимка: БГНЕС

Звездният отбор на Манчестър Сити ще бъде принуден да използва бар вместо съблекалня при гостуването си на Челтнъм от четвъртия кръг на ФА Къп.

Манчестърският тим, оценявам на 950 милиона паунда, ще се изправи срещу четвъртодивизионния си съперник на „Джони-Рокс Стейдиъм". По време на пандемията от коронавирус гостуващите на Челтнъм тимове използват „Виктъри Бар“ като съблекалня. Манчестър Сити няма да бъде изключение.

"Футболистите на Ман Сити ще се преобличат в бар. Опитваме се да бъдем възможно най-гостоприемни, но не смятам, че можем да измислим нещо специално за тях. Опитваме се да спазим протоколите против разпространение на COVID-19. Те ще бъдат на същото място, на което са били много отбори от четвърта дивизия. Все пак се надявам да им дадем всичко, от което имат нужда”, заяви мениджърът на Челтнъм Таун Майкъл Дъф преди утрешния сблъсък. Срещата е от 19:30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА