Last news in Fakti

23 Януари, 2021 15:35 1 353 4

Стоянович след победата на ''Левски'': Доволен съм от физиката и силата

  • славиша стоянович-
  • ''левски''-
  • контрола-
  • трансфери

Наставникът на ''сините'' сподели, че клубът е много близо до договор с нов централен защитник

Стоянович след победата на ''Левски'': Доволен съм от физиката и силата - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред Спортал след ''синята'' победа с 1:0 над полския Подбескидзе. Той сподели, че клубът е много близо до договор с нов централен защитник. Специалистът обаче изтъкна, че много ще внимава с привличането на футболисти, тъй като в “Youtube всички са велики”, но реалността понякога е различна.

“Полският отбор беше по-свеж. Доволен съм от физиката и силата, която показахме на терена, защото работихме много през седмицата. Видях желание. Има какво да се работи тактически'', започна Славиша Стоянович.

''През второто полувреме променихме схемата, защото нямаме нужните футболисти. Нагаждаме я според това, с което разполагаме. Доволен съм във фаза защита през втората част, а в атака бяхме по-силни през първото полувреме”, допълни специалистът, след което продължи по темата “селекция” и дали Левски ще предложи договор на каращия проби хърватски ляв бек.

“Със сигурност търсим играчи на позицията на хърватския защитник. Има още варианти. Вижда се, че не е подготвен физически, но има качества. Ще търсим най-доброто за нас'', коментира ''синият'' наставник.

''Засега сме много близо до нов централен защитник. Търсим вариант. Не искам да направим грешка. Да купуваме играчи от Youtube. Там всички са велики'', заяви още Славиша Стоянович.

''Говорих с Робърта. Разговорът беше конструктивен. Той е супер момче. Малко е интровертен в чужда държава, защото е само на 21. Надявам се да остане. Но желанието е едно, а реалността - друго”, добави старши треньорът на ''Левски''.

''Борба е за вратарската позиция, искам да е така за всяка позиция на терена. Момчетата дават всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти, всеки се раздава, колко са качествата е друга тема'', завърши Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наск0 ануса

    1 10 Отговор
    Само пощенец_динамо _витоша_ от село Подуяне

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Син та дрънка

    0 2 Отговор
    Значи ще могат да дърпат ралото, и каруцата
  • 4 Фен

    4 1 Отговор
    До къде я докарахме. Да се радваме на победа над Долно Уйно. Все едно сме вкарали на Легия или Лех. Срам.