28 Януари, 2021 01:00 1 626 0

Трансферна цел на Ливърпул подписа с Лацио

  • мусакио-
  • милан-
  • ливърпул-
  • лацио-
  • трансфер

Матео Мусакио е вече част от римските "орли"

Трансферна цел на Ливърпул подписа с Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Милан Матео Мусакио бе обявен късно снощи за ново попълнение на Лацио. Аржентинецът се присъедини към “росонерите” през лятото на 2017 година, когато бе закупен от Виляреал за 18 млн. евро.

Поради изтичащият договор на Мусакио през това лято, от Милан са се съгласили да го продадат на “орлите” за скромната сума от 1 млн. евро. Централният защитник не успя да се наложи в клуба, а повечето медии в Италия даже го определят като трансферна грешка, от която “росонерите” само са изгубили пари.

30-годишният бранител ще изкара медицински прегледи и ще бъде на разположение на Симоне Индзаги за предстоящите двубои от шампионата. В момента един от титулярите на Лацио Луиз Фелипе е контузен, което означава, че Мусакио ще има възможността да се докаже съвсем скоро.

До последно се смяташе, че старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп настоява за привличането на аржентинеца, който да замести Върджил ван Дайк в защита, но до споразумение между двата клуба не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА