Last news in Fakti

28 Януари, 2021 13:43 1 277 3

Кристиано Роналдо пак наруши рестрикциите покрай коронавируса

  • роналдо-
  • карантина-
  • мерки-
  • нарушаване-
  • пътуване-
  • ювентус

Звездата на Ювентус и неговата половинка Джорджина са си позволили да преминат от един регион на страната в друг, без да имат право

Кристиано Роналдо пак наруши рестрикциите покрай коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Отдалият се на кратка почивка Кристиано Роналдо отново е нарушил рестрикциите покрай COVID-19, алармираха в Италия. Според информацията нападателят на Ювентус и неговата половинка Джорджина са си позволили да преминат от един регион на страната в друг, без да имат право. Двамата са пътували от Пиемонт до Вале д’Аоста и са отседнали за два дни в затворен хотел в планинския район. Проблемът е, че двата региона са в оранжевата зона на разпространение на вируса и съответно напускането на границите им е забранено.

Роналдо не беше в групата за изминалия двубой срещу СПАЛ за Купата на страната и използва това да бъде с Джорджина за нейния рожден ден. Няма информация засега на двамата да е наложена някаква санкция.

Както е известно, преди месеци португалецът пак наруши протокола, след като избяга от наложената изолация на Юве, за да се присъедини към лагера на националния му тим. Случаят беше предаден на прокуратурата, но последствия за футболиста все още не е имало.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Консултант

    6 0 Отговор
    Браво на Роналдо! Само така, щом е здрав ще пътува, а който е болен да си седи у дома.
  • 2 GTR

    2 3 Отговор
    Е как бе ....коня е безмъртен ...и за него правилата не важат !
  • 3 Madrid

    2 0 Отговор
    К'во искат от него бе? Той изкара тази "болест", хайде стига, скрийте се вече, писна ми! Кого ще зарази?