Last news in Fakti

29 Януари, 2021 10:13 1 011 1

Станислав Иванов при заминаването си за САЩ: Това е една крачка напред в моята кариера

  • иванов-
  • чикаго файър-
  • кариера-
  • крачка-
  • левски-
  • амбиция

"Ще направя всичко необходимо, за да се адаптирам, колкото се може по-бързо и да заиграя, колкото се може по-рано за Чикаго Файър", заяви талантът

Станислав Иванов при заминаването си за САЩ: Това е една крачка напред в моята кариера - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов замина за САЩ, където ще се присъедини към новия си отбор Чикаго Файър.

"Аз съм един професионалист и когато трябва да играя за някой отбор, го правя на 100%. Това е една крачка напред в моята кариера и към моята мечта. Аз много рано започнах да тренирам с мъжкия отбор, но постепенно заиграх, защото разликата между мъжкия и юношеския футбол е много голяма. Смятам, че се представих добре“, коментира Иванов.

"За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка“, добави той.

"Ще направя всичко необходимо, за да се адаптирам, колкото се може по-бързо и да заиграя, колкото се може по-рано. Не мога да кажа дали решението е правилно. Ще видя какво ще стане. Моята цел е да съм жив и здрав, което е най-важното и да заиграя и да покажа това, което мога. Няма такъв, който да е викнат в националния отбор и да не е отишъл. Готов съм за това предизвикателство, въпреки че разстоянията са големи“, продължи юношата на „сините“.

"Абсолютно всички контроли ги гледах на новото приложение на клуба. Най-голямото впечатление ми направи старши треньора, който променя отбора за отрицателно кратко време. За отбор като Левски офанзивната игра е най-нормалното нещо. Оставам доста приятели, което за мен е голяма чест. Младите момчета заслужават да им се дава път. От много години са в клуба и показват, че имат качества да играят. Всичките млади момчета имат качества и потенциал да играят в по-големи отбори. Въпросът е как ще се развият. Ако дават всичко от себе си, ще го постигнат.“

"Доста хора се свързаха с мен от Чикаго и най-вероятно ще ме чакат на летището, когато пристигна. В последните четири мача вече имах договор и по мое желание и на Славиша Стоянович изиграх последните мачове. В никой отбор няма гарантирано титулярно място. Няма как да ти бъде гарантирано титулярно място. Ако покажеш качества, ще играеш.“

"Проучил съм горе-долу футболистите, треньорът съм запознат, че е швейцарска легенда. С него няколко пъти се чухме вече. Разговарях със спортния директор. Всички са много гостоприемни и приветливи. Моята цел е да играя във всеки мач на 100% и да отбелязвам голове, колкото толкова. Когато бях в националния отбор, говорих с Антон Недялков за САЩ, но сега конкретно не сме разговаряли. Още не знам с кой номер ще играя в Чикаго Файър“, каза още Станислав Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ограничи говоренето

    0 0 Отговор
    поставѝ си високи цели и се концентрирай върху постигането им. За Европа забравѝ! Следваща ти цел да е Галакси. (Пази се от това, да не станеш Божинов 2) УСПЕХ!