Last news in Fakti

30 Януари, 2021 05:14 1 936 4

Тухел: Челси може да завладее света!

  • тухел-
  • челси-
  • завладяване-
  • форма-
  • цели

"Най-важното е да не губим фокус, а да работим ежедневно върху детайлите и напредъка в нашата игра", заяви наставникът на "сините" от Лондон

Тухел: Челси може да завладее света! - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Тухел се изказа доста амбициозно, заявявайки, че Челси може да завладее света с него.

"Напълно съм сигурен, че имаме способността да победим всеки един отбор във Висшата лига и в Шампионска лига. Моя работа е да изведа отбора на това ниво възможно най-бързо“, коментира Тухел.

"Искам да се съсредоточим върху нашите силни страни, а не върху нашите слабости отсега нататък. Ще се съсредоточа върху невероятната комбинация между опитни играчи, големи личности и млади и гладни таланти“, добави той.

"Свикнал съм да създавам специална енергия, за да може отборите, които водя да побеждават. Това, което открих тук е много добър екип, който е услужлив, приятелски настроени хора, които са отворени за моите идеи“, продължи германецът."

"Оттук нататък ще се съсредоточим върху нашите силни страни и качества, които имаме. Ще изградим отбор, срещу който никой няма да иска да играе.“

"Челси винаги иска да печели трофеи, от което се разбира, че нашите цели са много ясно поставени – Висша лига, Шампионска лига и всички купи. Абсолютно ясно е. В момента трябва да сме реалисти, че има много отбори между нас и топ 4. Много точки изоставаме. Най-важното е да не губим фокус, а да работим ежедневно върху детайлите и напредъка в нашата игра“, каза още Томас Тухел.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    7 2 Отговор
    ПСЖ защо не го завладяха?
  • 2 Шопо

    5 2 Отговор
    И тоя че разтега локуми докато не разберат че е въздух под налягане,демек нищо.
  • 3 Хаха

    3 2 Отговор
    Тия са бита карта
  • 4 афактор

    0 0 Отговор
    германците играят като на тренировка