Last news in Fakti

30 Януари, 2021 15:31 1 148 1

Тухел: Трябва да върнем усмивката на лицето на Вернер

  • вернер-
  • тухел-
  • челси-
  • усмивка-
  • връщане-
  • съмнения

"Недоволен е от себе си и от начина, по който вървят нещата напоследък", разкри мениджърът на Челси

Тухел: Трябва да върнем усмивката на лицето на Вернер - 1
Снимка: БГНЕС

Новият мениджър на Челси Томас Тухел заяви, че иска да върне усмивката на лицето на германския нападател Тимо Вернер. Бързоногият футболист не се представя на високо ниво в последните мачове, като за 16 двубоя е отбелязал само едно попадение.

"Не го пуснах срещу Улвърхемптън, защото видях, че той е малко напрегнат. Много е притеснен и това предполага, че той има невероятен характер. Недоволен е от себе си и от начина, по който вървят нещата напоследък. Сега трябва да му върнем самочувствието, да върнем усмивката на лицето му и да разсеем всички съмнения. Това е моя работа, трябва да му помогна, а след това и да намеря точната позиция, на която той да използва силните си страни", каза Тухел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е това е треньор

    3 0 Отговор
    Това е приказка. Не да учиш такива футболисти да ритат топката, а да им помогнеш психологически. Клоп, Гуардиола, Хайнке, Симеоне, затова са големи