Last news in Fakti

31 Януари, 2021 21:01 964 0

Победа на Наполи над Парма вкара неаполитанците в топ 4

  • наполи-
  • парма-
  • топ 4-
  • класиране-
  • серия а-
  • елмас-
  • политано

"Небесносините" спечелиха с 2:0

Победа на Наполи над Парма вкара неаполитанците в топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи постигна очаквана победа при домакинството си на Парма, в мач от 20-тия кръг на Серия "А". Домакините се наложиха с 2:0, след попадения на Елиф Елмас и Матео Политано. Вторият изигра страхотен двубой, като показа защо в Неапол са му гласували доверие конкретно в тази вечер.

"Небесносините" контролираха случващото се на терена, като не оставяха много пространства за действие на своите опоненти.

Резултатът бе открит в 32-ата минута, когато Елиф Елмас вкара за 1:0, с което най-сетне увенча усилията си и тези на своите съотборници с успех.

След паузата Наполи вдигна още повече оборотите и бе въпрос на време да се стигне до отбелязването на ново попадение. Това се случи 8 минути преди изтичането на редовното време, когато Матео Политано бе точен за крайното 2:0.

Наполи е с равен актив с Рома и Лацио и продължава борбата за европейските клубни турнири. Парма е предпоследен и очевидно се нуждае от някаква игрова и психологическа промяна, ако иска да се спаси в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА