Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 19:04 1 227 3

Шведски гранд с интерес към Найджъл Робърта

  • робърта-
  • интерес-
  • левски-
  • трансфер-
  • цена-
  • малмьо

Нападателят на Левски може да заиграе в Малмьо

Шведски гранд с интерес към Найджъл Робърта - 1
Снимка: БГНЕС

Родният клуб на мегазвездата Златан Ибрахимович Малмьо следи изкъсо изявите на звездата на Левски Найджъл Робърта, пише "Sportal.bg". Шведският шампион има сериозен интерес към тарана на "сините", който се разписа в последните две победи на тима - 2:1 над Копер и 1:0 над Олимпия (Любляна). Именно срещу словенския гранд представители на скандинавците са гледали срещата на живо. Треньор на "небесносините" е голмайстор №1 в историята на Дания Йон Дал Томасон, който има Шампионската лига с Милан и Купата на УЕФА с Фейенорд.

Както е известно, Робърта е харесван от Динамо (Загреб), но на този етап тимът от Хърватия не желае да плати поисканата от Левски сума - един милион евро, като желае нидерландеца под наем.

Шведите също не са готови на този етап да извадят такава сума, но се коментира цифра около 750 000 евро. Първенството в Швеция е в почивка, а ръководството иска да изгради добър отбор, който да атакува през лятото групите на Шампионската лига.

Левски има нужда от финанси, но не иска да се разделя с най-конвертируемия си футболист за малко пари, след като вече изпусна другите си двама играчи в атака - Паулиньо и Станислав Иванов за обща сума около 500 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    5 1 Отговор
    Нека остане поне до лятото.Тогава и 2 милиона може да му се иска....Цената му ще се вдигне...
  • 2 Вуте

    3 1 Отговор
    В Швеция си падат по тена на такива спортисти. Шведките пълнят стадионите с разтуптяни сърца!
  • 3 Jrj

    1 1 Отговор
    Тая Роберта от колко време го продават,ама голям талант?