Last news in Fakti

13 Декември, 2012 11:21 776 0

Изненада: Селта наказа Реал (М) за Купата

  • селта-
  • реал-
  • барселона-
  • купата-
  • меси

Барса спечели мача си срещу Kордоба след 2 гола на Лео Меси

Изненада: Селта наказа Реал (М) за Купата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът нс Селта изненада шампионите от Реал (Мадрид), побеждавайки с 2:1 в първи мач от осминафиналната фаза в турнира за Купата на Краля. Галисийци изиграха превъзходно срещата на своя "Балайдос", с което напълно заслужиха престижния успех.

От своя страна тимът на Реал не впечатли особено, незевисимо че бе с най-доброто в редиците си.
Тежките амтосферни условия във Виго не позволиха да се играе много качествен футбол през първата част, но още тогава се забеляза по-голямото желание в момчетата на Пако Ерера.

Втората част започна повече от добре за домакините, които откриха чрез опитния си нападател Мария Бермейо в 53-ата минута.

Инкасираното попадение не промени нищо в играта на гостите и Кристиан Бустос отбеляза още един гол, който вече донесе сериозна преднина за домакините.

Все пак Реал съумя да вкара почетен гол, а негов автор стана Кристиано Роналдо в 86-ата минута. Това попадение увеличи шансовете за краен успех на Реал заради голът на чужд терен.

Отборът на Барселона от своя страна не срещна проблеми и победи с 2:0 тима на Кордоба в друга среща от 1/8-финалите в турнира, игран на стадион "Нуево Арканхел".

Аржентинската звезда на "каталунците" Лионел Меси отбеляза и двете попадения за своя отбор, като се разписа по веднъж във всяко полувреме и вече има рекордните 88 гола за настоящата календарна година.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА