Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 16:03 1 280 1

От Mercedes отрекоха, че са се разбрали с Хамилтън за нов договор

  • хамилтън-
  • mercedes-
  • договор-
  • отричане-
  • разбирателство

"Ще говорим, когато имаме какво да кажем", заяви говорител на отбора

От Mercedes отрекоха, че са се разбрали с Хамилтън за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Mercedes отказа коментар относно вчерашната информация, според която световните шампиони във Формула 1 са постигнали принципно споразумение за нов договор с голямата звезда на тима и седемкратен световен шампион Люис Хамилтън. Договорът му изтече в началото на годината и в момента реално той е без отбор за стартиращия в края на март сезон 2021.

"Ще говорим, когато имаме какво да кажем. Политиката ни остава непроменена и не желаем да коментираме слухове и спекулации“, каза говорител на Mercedes в изявление за германската телевизия ARD.

Хамилтън спечели шест от седемте си световни титли с Mercedes, след като се присъедини към отбора през 2013 година като заместник на Михаел Шумахер. С тези успехи британецът изравни по титли в края на миналия сезон легендарния Шумахер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блеки

    3 0 Отговор
    Сигурно ще каже че го дискриминират.