14 Декември, 2012 12:55 940 0

Абидал: Искам да играя футбол отново

  • абидал-
  • барселона-
  • трансплантация-
  • черен дроб
Абидал: Искам да играя футбол отново - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът на испанския гранд Барселона Ерик Абидал обяви, че ще направи всичко възможно отново да заиграе футбол. Припомняме, че играчът продължава да се възстановява след трансплантация на черен дроб. 

"Лекарите ми казват, че не е нормално, че съм жив. Ще се боря, за да играя футбол отново, но ако не се получи, това няма да е проблем, ще се посветя на семейството си", сподели 33-годишният защитник пред sport.es. Бранителят получи наградата "Xlll Prix Pyrenees" за показания силен дух и воля да се бори със здравословния си проблем.

"Искам да благодаря на всички за тази награда. Изминалата година бе най-тежката в моя живот и се борих много", добави Абидал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА