11 Февруари, 2021 09:25 1 221 3

Трансфер на Левски зацикли

  • михайлович-
  • пазарене-
  • трансфер-
  • зацилкяне-
  • левски-
  • апоел никозия

Защитникът Драган Михайлович все още се пазари с настоящия си тим АПОЕЛ

Трансфер на Левски зацикли - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Драган Михайлович в Левски е зациклил за известно време. Причината затова обаче не са "сините", пише „Мач Телеграф“. Защитникът, който е роден в Босна и Херцеговина, но има и швейцарски паспорт, бе чакан на "Герена" вчера за окончателни преговори и медицински тестове. Това обаче не се случи.

Михайлович уж трябваше да разтрогне с лекота договора си с АПОЕЛ, който е до 2022 година. Нещата обаче не се получават така, както смятаха медиите в Кипър.

Десният бек все още се пазари с ръководството на тима от Никозия. Защитникът не е играл от август насам. Ръководството на АПОЕЛ обаче явно иска да си спести разни бонуси, които дължи на играча, за да се стигне до разтрогване по взаимно съгласие.

Така все още не е ясно кога и дали въобще трансферът на Михайлович в Левски ще стане факт.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА е No 1

    3 3 Отговор
    "Отборът на народа" изтече в канализацията, всичко свърши... GAME OVER!!!!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Bai nudals

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА е No 1":

    Друг път,Разград пак ще ви разнищят.
  • 3 ЕМИЛ ВЕЛЕВ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА е No 1":

    С тази роля на Левски да е сателит НАЙ-ДОБРЕ е да фалира и да сложи Тире ОТНОВО. Това няма да е за първи път, A за ТРEТИ, след като през първите 30 години на Левски клубът е Фалирал цели ДВА пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак". Точно този период с тирето е и най-силният и славен в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. отборът по собствено желание връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк", отново с ТИРЕ. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чисто нoв клуб oт Тoмac Лaвчиc БЕЗ ЮРИДИЧЕСКА ВРЪЗКA и БЕЗ право да ползва ЕМБЛЕМАТА на синия клуб и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Феновете се съгласяват в последствие да подкрепят именно този нов клуб и отново се радват на успехи!