Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 12:33 1 081 0

Гатузо проговори за евентуално уволнение в Наполи

  • гатузо-
  • уволнение-
  • последствия-
  • наполи-
  • форма

"Аз съм капитанът на този кораб, и когато нещата не вървят добре е нормално да си понеса последствията", заяви наставникът на неаполитанци

Гатузо проговори за евентуално уволнение в Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо отговори на слуховете, че много скоро ще бъде уволнен от клуба. "Светлосините" не се представят на ниво в последно време, като в Италия усилено се заговори, че собственикът на тима Аурелио де Лаурентис започва да губи търпение и бившия халф на Милан ще си събере багажа.

След поражението на Наполи от Аталанта за Купата на Италия медиите в страната прогнозираха, че предстоящият мач с Ювентус може да е последен за Гатузо начело на неаполитанците.

"Не знам дали мачът с Юве ще ми е последният. Трябва да питате клуба. Аз съм капитанът на този кораб, и когато нещата не вървят добре е нормално да си понеса последствията. Трябва да работим здраво и да се подготвим за следващия мач. Няма да съм първият уволнен, нито последният. Имам обаче задължението да опитвам да подобря представянето ни до последния ми мач начело", каза Рино Гатузо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА