Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 13:45 1 434 4

ЦСКА подписва договор с Бисмарк Чарлс и го праща под наем

  • чарлс-
  • наем-
  • договор-
  • място-
  • подпис-
  • пращане-
  • цска

Ганаецът ще бъде пратен в отбор от Първа или от Втора лига да се обиграва

ЦСКА подписва договор с Бисмарк Чарлс и го праща под наем - 1
Снимка: cska.bg

Съдбата на нападателя Бисмарк Чарлс, който тренира с ЦСКА, все още е неясна. Старши треньорът на тима Бруно Акрапович е останал доволен от качествата на 19-годишния ганаец, но към момента за него няма място на „Армията“. Първо - защото квотата за футболисти извън Европейския съюз е запълнена, второ - той все още няма ниво, за да е титуляр за тима.

От „Армията“ разкриха, че обмислят да подпишат дългосрочен договор с Бисмарк и след това да го пуснат под наем в отбор от Първа или от Втора лига да се обиграва, пише "Мач Телеграф"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 9 Отговор
    Само че цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Краев

    4 1 Отговор
    Та той беше най-симпатичният играч! Щеше да е добър ! Голяма крачка , бързина . Трябваше му само физика!
  • 3 Емил Велев

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    С тази роля на Левски да е сателит НАЙ-ДОБРЕ е да фалира и да сложи Тире ОТНОВО. Това няма да е за първи път, A за ТРEТИ, след като през първите 30 години на Левски клубът е Фалирал цели ДВА пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак". Точно този период с тирето е и най-силният и славен в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. отборът по собствено желание връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк", отново с ТИРЕ. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чисто нoв клуб oт Тoмac Лaвчиc БЕЗ ЮРИДИЧЕСКА ВРЪЗКA и БЕЗ право да ползва ЕМБЛЕМАТА на синия клуб и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Феновете се съгласяват в последствие да подкрепят именно този нов клуб и отново се радват на успехи!
  • 4 ЦСКА

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Нека ЦСКА да го даде на Етър! Там под погледа и тренировките на Бербатов (който отговаря за нападателите на Етър) ще израстне много и налято ще е завършен футболист за Евротурнирите!